Co umějí dnešní trouby:

Úvod » O firmě » Aktuality a SLEVOVÉ AKCE » Co umějí dnešní trouby:
Co umějí dnešní trouby:

Vaření v páře: podíl vhkosti v troubě lze většinou nastavit na 100, 50 a 25%, vlhkost zachová šťavnatý vnitřek, zatímco horký vzduch vykouzlí zlatavý, křupavý povrch

Teplotní sonda: sondu jednoduše zapíchnete do masa a tlačítkem zvolíte požadovanou vnitřní teplotu, v průběhu pečení se na displeji bude zobrazovat aktuální teplota, když teplota uvnitř masa dosáhne nastavené hodnoty, trouba oznámí zvukovým signálem a automaticky se vypne

Rozmrazování: rozmrazování je pozvolné a šetrné k potravinám

Udržování teploty: jde o funkci, díky níž udržíte pokrmy dlouhodbě ohřáté na servírovací teplotu, můžete takto nahřívat talíře, nechat kynout těsto nebo sušit ovoce.

Samočíštění: nejčastěji funguje na principu tzv. pyrolýzy, trouba se na krátkou dobu extrémně zahřeje a nečistoty se díky vysoké teplotě vypálí

 

zdroj: časopis Home

Zpracovávám...